Adres

Ferhuniye Mh. Battalaziz Sk. No:4/A SELÇUKLU/KONYA

GET IN TOUCH

GET IN TOUCH

İletişim
0 332 408 91 55

GET IN TOUCH

GET IN TOUCH

ÇALIŞMA SAATLERİ:
07:30 - 20:00

GET IN TOUCH

GET IN TOUCH

mobile logo

Menü

Çorba ve Ev yemeklerimizin dönüşümlü olarak hazırlanan çeşitleri hazırlandığı günün tarihi ile "EV YEMEKLERİ" menüsünde yayınlanır.

BU GÜNÜN EV YEMEKLERİ


  • Arapaşı çorbası, Mercimek Çorbası * Patlıcan Musakka, Orman Kebabı, Palamut Buğuluma * Ballı Mahmudiye, Piliç Sultan Kebap, Piliç Köfte * Ispanak, ZY Sarma, Kuru Fasulye * Makarna, Pirinç Pilavı * Fırın sütlaç, Şekerpare * Yoğurt, Cacık, Salata ***  Balık, Et Kavurma, Izgara ve Diğer Çeşitlerimiz Her Gün Vardır.  Detayları için menüyü inceleyiniz..

Izgaralar


  • 25.00
    Dana biftek özel sos ile marine edilir. Biber baharatları ile harmanlanır. Izgarada odun ateşinde pişirilerek garnitürleri ile servise edilir.
  • 30.00
    Dana bonfile eti özel soslar ile marine edilir. Izgarada odun ateşinde pişirilerek garnitürleri ile servise edilir.
  • 35.00
    Özel soslar ile marine edilen dana, kuzu ve piliç etleri ızgarada odun ateşinde pişirilerek garnitürleri ile servise edilir.
  • 18.00
    Dana döş etinden hazırlanan kıyma ve baharatlar köfte hazırlanır. Kıyma dışında başka malzeme karıştırılmaz. Izgarada odun ateşinde pişirilerek garnitürleri ile servise edilir.
  • 30.00
    Kuzu pirzola eti özel soslar ile marine edilir. Izgarada odun ateşinde pişirilerek garnitürleri ile servise edilir.
  • 25.00
    Kuzu eti özel soslar ile marine edilir. Izgarada odun ateşinde pişirilerek garnitürleri ile servise edilir.
  • 16.00
    Dana döş etinden hazırlanan kıyma ile özel baharat ve soslar ile mezon köfte hazırlanır. Izgarada odun ateşinde pişirilerek garnitürleri ile servise edilir.
  • 14.00
    Piliç göğüs eti özel soslar ile marine edilir. Izgarada odun ateşinde pişirilerek garnitürleri ile servise edilir.
  • 14.00
    Piliç Kanat özel soslar ile marine edilir. Izgarada odun ateşinde pişirilerek garnitürleri ile servise edilir.
  • 14.00
    Piliç pirzola özel soslar ile marine edilir. Izgarada odun ateşinde pişirilerek garnitürleri ile servise edilir.
  • 14.00
    Tavuk eti özel soslar ile marine edilir. Izgarada odun ateşinde pişirilerek garnitürleri ile servise edilir.
  • 22.00
    Kuzu budundan zırh ile özel olarak hazırlanır. İçerisinde zırh ile hazırlanan kuzu etinden başka malzeme kullanılmaz. Izgarada odun ateşinde pişirilerek garnitürleri ile servise edilir.

Spesiyaller


  • 25.00
    Özel sos ile marine edilmiş kontrfile etine Krema ve mantarın ile lezzet katılarak hazırlanır ve garnitürleri ile servis edilir. 20 Dk.
  • 17.00
    Özel sos ile marine edilmiş julyen kesilmiş dana eti ve diğer malzemeler tavada hazırlanır ve garnitürleri ile servis edilir. 20 Dk.
  • 17.00
    Dana etinden özel sos ile marine edilen kuşbaşı etler, tereyağı ve baharatları ile hazırlanır.
  • 20.00
    Özel sos ile marine edilmiş dana eti, soğan, domates ve biber ile saç tavasında hazırlanır. Garnitürleri ile saç tavası ile servis edilir.
  • 25.00
    Özel sos ile marine edilmiş biftek ve Meksika'ya özel sos ve malzemeler ile hazırlanır. Garnitür ile servis edilir. 20 Dk. tıklayınız
  • 18.00
    Fajita dünyaca ünlü bir Meksika yemeğidir. Meksika usulüne uygun olarak hazırlanır. tıklayınız
  • 14.00
    Özel sos ile marine edilmiş julyen kesilmiş tavuk eti ve diğer malzemeler tavada hazırlanır ve garnitürleri ile servis edilir. Özel İsteğinize göre kremalı olarak hazırlanabilir. 20 Dk.
  • 22.00
    Özel sos ile marine edilip julyen kesilmiş etler ile diğer malzemeler ile tavada hazırlanır. Tortilla (lavaş) ekmeğinin içerisine dürüm yapılıp garnitürleri ile servis edilir. 20 Dk.
  • 18.00
    Özel sos ile marine edilmiş julyen kesilmiş tavuk etleri ile diğer malzemeler ile tavada hazırlanır. Tortilla (lavaş) ekmeğinin içerisine dürüm yapılıp garnitürleri ile servis edilir.
  • 25,00
    Tavuk, dana ve kuzu etinin kıyma haline getirilmesi ile yufka içinde ızgarada pişirilir.

Balıklar


  • günlük
    Mevsimine göre lezzetli olan deniz ve göl balıkları özel sos ile marine edilir. İsteğe göre tava veya ızgara ile hazırlanıp sos ve garnitürleri ile servis edilir. Balık fiyatları günlük ve balık cinsine göre belirlenir. 20 Dk.
  • 17.00
    Göl levreği fileto olarak temizlenir özel sos ile marine edilir. özel hazırlanan sosu ile tavada hazırlanır. Yanında tartar sos ve garnitürleri ile servis edilir. Bilgi: Bu yöntem İngiliz mutfağında fileto balıklar "Fish and Chips" ismiyle bilinir. Türkiye'de ise Isparta'nın Eğirdir ilçesinde göl levreği fileto Eğirdir usulü olarak bilinir. tıklayınız

İtalyan Makarna


  • 14.00
    İtalyan penne makarnası (Kısa düz geniş makarna) ve Arrabbiatta (Arabiatta) sosu ile İtalyan usulü hazırlanır.
  • 14.00
    İtalyan Spaghetti (İnce uzun çubuk makarna) ve Bolognese (Bolonez)  sos ile İtalyan usulü hazırlanır.
  • 14.00
    İtalyan Tagliatelle (Uzun, düz makarna) ve Carbonara sosu ile İtalyan usulü hazırlanır.
  • 14.00
    İtalyan Fettuccine (Geniş enli çubuk makarna) ve Alfredo sosu ile İtalyan usulü hazırlanır.
  • 14.00
    İtalyan Spaghetti (İnce uzun çubuk makarna) ve napolitan sosu ile İtalyan usulü hazırlanır.
  • 14.00
    İtalyan Farfalle (Kelebek veya kurdele şeklinde makarna) ve Pesto sosu ile İtalyan usulü hazırlanır.

Salatalar Soğuklar


  • 4.50
    Çoban salata, mevsim salata, roka salata, lahana salata vb. Klasik Türk salatalarından hazırlanır ve salata sosları ile servis edilir.
  • 16.00
    Salata malzemeleri ve kızarmış julyen bonfile ile hazırlanır balzamik sos ile servis edilir.
  • 12.00
    Salata malzemeleri ve kızarmış julyen tavuk ile hazırlanır balzamik sos ile servis edilir.
  • 14.00
    Salata malzemeleri, Baharatlı Küp Kıtır Ekmek (Crouton–Kruton) ve kızarmış julyen tavuk ile hazırlanır mayonez, hardal ve zeytinyağı sos ile servis edilir. 20 Dk.
  • 4.50
    Yöresel soğuk olarak servise edilen ön yemek ve ikramlıklar; ezme, muhammara, humus, patlıcan salat, haydari, turşu çeşitleri, abagannuş, Mütebbel, kısır, mercimekli köfte ve tarator çeşitleri vb. gibi yemekler. her gün dönüşümlü olarak servis edilir.
  • 12.00
    Ton balığı ve salata malzemeleri ile hazırlanır limon sos ile servis edilir.
  • 4.50
    Süzme yoğurt, Kaymaklı yoğurt ve cacık olarak isteğe göre servis edilir.

Çorbalar


  • 8.00
    Konya yöresinin çorbası olarak tavuk etinden özel sosuyla hazırlanır. Haftanın belirli günlerinde değişimli olarak satışa sunulur.
  • 6,00
    Her gün değişen klasik Türk çorbalarından oluşur. Ezogelin, Yayla, Köylü, Kremalı Sebze, Kremalı domates, Şehriye vb. gibi. Günün ev yemekleri menüsünde o günün satışa hazır olan çorbası yazılır.
  • 9.00
    Özenle temizlenmiş işkembeden özel sosuyla hazırlanır. Haftanın belirli günlerinde değişimli olarak satışa sunulur.
  • 9.00
    Kelle çorbası ve Paça çorbası olarak özel sosuyla hazırlanır. Haftanın belirli günlerinde değişimli olarak satışa sunulur.
  • 6,00
    Her gün kırmızı mercimekten tereyağ ile süzme mercimek çorbası olarak hazırlanır.

Kahvaltı


  • 12.00
    Kahvaltılıklardan; beyaz peynir, kaşar peyniri, haşlanmış yumurta, siyah zeytin, yeşil zeytin, tereyağı, tahin, reçel, bal, domates ve salatalık olarak tabakta yanında çay ile servis edilir.
  • 8.00
    Menemen iki yumurta ve diğer malzemeler ile tereyağlı olarak bir kişilik hazırlanıp servis edilir.
  • 6,00
    Omlet klasik olarak sade hazırlandığı gibi isteğinize göre içine katılan malzemeler ile; domates, patates, kaşar, mantar, peynir, sebze, sosis, süt, sucuk ve soğan vb hazırlanabilir. İçerisindeki ek malzemeye göre fiyat değişir.
  • 6.00
    Özel baharatlar hazırlamış parmak patatesler kızartılıp servis edilir.
  • 10.00
    Dana etli sucuktan tereyağlı olarak sahanda hazırlanıp servis edilir.
  • 22.00
    Kahvaltılıklardan; beyaz peynir, tulum peyniri, kaşar peyniri, Kaymak, haşlanmış yumurta, tereyağlı sahanda yumurta veya omlet, Sahanda Sucuk veya sosis, siyah zeytin, yeşil zeytin, tereyağı, tahin, reçel çeşitleri, bal, Söğüş Tabağı olarak sınırsız çay ile servis edilir. Serpme kahvaltımız en az iki kişilik olarak hazırlanır. Fiyatımız tek kişiliktir. Rezervasyonlu olarak İsteğinize özel yemekler hazırlanır. Gruplar için özel fiyat alabilirsiniz.

Tatlılar


  • 6.00
    Her gün dönüşümlü olarak un ve irmik gibi malzemelerden hazırlan; revani, kalburabastı, irmik helvası, Kemalpaşa, şekerpare, ekmek kadayıfı, laz böreği, saç arası, ev baklavası, gelin pastası, ıslak kek vb gibi hazırlanır. Hazır olan tatlı o günün ev yemekleri menüsü listesinde yayınlanır.
  • 6,00
    Her gün dönüşümlü olarak Kabak, ayva, elma, incir ve kayısı vb gibi mevsim meyvelerinden hazırlanır. Hazırlanan tatlı o günün ev yemekleri menüsü listesinde yayınlanır.
  • 6.00
    Her gün dönüşümlü olarak hazırlanan sütlü tatlılar; Fırın sütlaç, sütlaç, muhallebi, kadayıflı muhallebi, krem karamel, spangle, puding, keşkül, magnolia, kazandibi, kar beyazı, Kıbrıs tatlısı, güllaç, sarma muhallebi, süt helvası vb. hazırlanan tatlılar o günün ev yemekleri menüsü listesinde yayınlanır.

İçecekler


  • 1.50
  • 3.00
    Gazlı meşrubat çeşitleri, meyve suyu, diyet içecekler, gazoz vb. gibi tüm meşrubatlar.
  • 2.00
    Acılı ve acısız olarak.
  • 1.50
    Sade ve meyveli soda çeşitleri
  • 1.00
  • 2.00

Ev Yemekleri


  • 9.50
    Kırmızı et ile her gün dönüşümlü olarak hazırlanan; İzmir köfte, salçalı köfte, hasanpaşa köfte, sebzeli köfte, karnıyarık, abant kebabı, patlıcan kebabı, saksı kebabı, mezon köfte, orman kebabı, çiftlik kebabı, hünkar beğendi, etli dolma ve sarma çeşitleri, Etli nohut, etli kuru, etli mantı, sultan kebabı vb. gibi tereyağlı ev yemekleridir.
  • 7.50
    Konya yöresinin ayşe fasulyesi cinsinden tereyağı ile yapılır.
  • 4.50
    Pilav sade, şehriyeli, mısırlı, sebzeli çeşitleri ile her gün dönüşümlü olarak tereyağı ile her gün hazırlanır. Pirinç pilavı her gün diğer çeşitlerden; bulgur pilavı, meyane pilavı ve makarna çeşitleri dönüşümlü olarak hazırlanıp o günün ev yemekleri listesinde yayınlanır.
  • 7.50
    Sebze ile her gün dönüşümlü olarak hazırlanan; ıspanak, imam bayıldı, kuru fasulye, kabak yemeği, patlıcan yemeği, taze fasulye, karışık kızartmalar, zy enginar, zy dolam ve sarma, zy kereviz, pırasa, zy karnabahar, zy brokoli, zy bamya vb. gibi zeytin yağlı veya tereyağlı ev yemekleridir.
  • 16,00
    Dört çeşit yemek seçimi yapılır. 1. Grup: Ana yemek  **  2. Grup: Pilav-Makarna-Erişte  **  3. Grup: Çorba-Tatlı-Meyve  **  4. Grup: Salata-Yoğurt-Cacık  **  Tabldot menü oluşumunda her gruptan 1 yemek seçimi yapılır. İstek üzerine 3 ve 4 gruptan tercih sayısı tabldot yemek sayısını aşmayacak şekilde artırılabilir. Ana Yemek Kırmızı et yemeği için bu fiyat uygulanır.
  • 12,00
    Dört çeşit yemek seçimi yapılır. 1. Grup: Ana yemek  **  2. Grup: Pilav-Makarna-Erişte  **  3. Grup: Çorba-Tatlı-Meyve  **  4. Grup: Salata-Yoğurt-Cacık  **  Tabldot menü oluşumunda her gruptan 1 yemek seçimi yapılır. İstek üzerine 3 ve 4 gruptan tercih sayısı tabldot yemek sayısını aşmayacak şekilde artırılabilir. Ana Yemek Sebze veya bakliyat yemekleri için bu fiyat uygulanır.
  • 14,00
    Dört çeşit yemek seçimi yapılır. 1. Grup: Ana yemek  **  2. Grup: Pilav-Makarna-Erişte  **  3. Grup: Çorba-Tatlı-Meyve  **  4. Grup: Salata-Yoğurt-Cacık  **  Tabldot menü oluşumunda her gruptan 1 yemek seçimi yapılır. İstek üzerine 3 ve 4 gruptan tercih sayısı tabldot yemek sayısını aşmayacak şekilde artırılabilir. Ana Yemek Tavuk et yemeği için bu fiyat uygulanır.
  • 8.50
    Tavuk eti ile her gün dönüşümlü olarak hazırlanan; Piliç sote, soya soslu piliç sote, köri soslu piliç sote, soslu fırın but, fırın baget, sebzeli fırın baget, ballı tavuk, susamlı tavuk, piliç güveç, piliç tandır, piliç kebabı, piliç rosto köfte, fırında piliç şiş, vb. gibi tereyağlı ev yemekleridir.

Öğrenciler, Bankacılar, Memurlar vb. Çalışanlara Özel İndirim... Kapat

13 ARALIK ÇARŞAMBA GÜNÜ EV YEMEKLERİ LİSTESİ

Arapaşı çorbası, Mercimek Çorbası * Patlıcan Musakka, Orman Kebabı, Palamut Buğuluma * Ballı Mahmudiye, Piliç Sultan Kebap, Piliç Köfte * Ispanak, ZY Sarma, Kuru Fasulye * Makarna, Pirinç Pilavı * Fırın sütlaç, Şekerpare * Yoğurt, Cacık, Salata ***  Balık, Et Kavurma, Izgara ve Diğer Çeşitlerimiz Her Gün Vardır.  Detayları için menüyü inceleyiniz..

İndirim ve Kampanyalardan Haber Almak İçin...

E-postanız paylaşılmaz!