Adres

İhsaniye Mh. Kazaruni Sk. No:5/A SELÇUKLU/KONYA

GET IN TOUCH

GET IN TOUCH

İletişim
0 332 352 11 22

GET IN TOUCH

GET IN TOUCH

ÇALIŞMA SAATLERİ:
09:30 - 23:00

GET IN TOUCH

GET IN TOUCH

mobile logo

Menü

Çorba ve Ev yemeklerimizin dönüşümlü olarak hazırlanan çeşitleri hazırlandığı günün tarihi ile "EV YEMEKLERİ" menüsünde yayınlanır.

GÜNÜN EV YEMEKLERİ LİSTESİ


  • Mercimek Çorbası,  Düğün Çorbası, ZY Taze Fasulye, ZY Pırasa Sebzeli Tavuk,  Körili Piliç Sote, Etli Topalak, İzmir Köfte, Pirinç Pilavı, Makarna, Kabak Tatlısı, Sütlü Kadayıf Sarma, Salata, Yoğurt, 3 ÇEŞİT EV YEMEK 12,90 TL den BAŞLAYAN FİYATLAR İLE

KAMPANYALAR


  • İki büyük (90 gr) hamburger, iki patates kızartması ve 1 LT kola ile size özel fiyat ile
  • İki porsiyon makarna ve 1 LT kola ile özel fiyat
  • İki Pizza (22 cm) ve 1 LT kola ile özel fiyat
  • Etliekmek ve ayran veya meşrubat tercihiniz ile özel fiyat
  • İki Pizza tost ve 1 LT kola ile özel fiyat
  • İki lahmacun ve 1 ayran veya 1 meşrubat tercihiniz ile özel fiyat

Atıştırmalık


  • Ayvalık tost ekmeği sucuk, kaşar peyniri, sosis, salam domates, rus salatası ile hazırlanır, yanında  patates cips, ketçap ve mayonez ile servis edilir.
  • Hamburger köftesi, kaşar peynir, domates, kornişon turşu ve marul ile hazırlanır, patates cips, ketçap ve mayonez ile servis edilir.
  • Taş fırın ekmek arasında patates cips ile ketçap ve mayonez ile servis edilir.
  • Hamburger köftesi, domates, kornişon turşu ve marul ile hazırlanır, patates cips, ketçap ve mayonez ile servis edilir.
  • Patates kızartması, soğan halkası, nugget ile hazırlanır ketçap ve mayonez ile servis edilir.
  • Özel baharat karışımı ile harmanlanmış parmak veya elma dilimi patatesler kızartılıp yanında ketçap ve mayonez ile servis edilir.
  • Taş fırın ekmek arasında patates cips ve sosis ile lezzet arası.
  • Taş fırın ekmeği, tereyağı ve tulum peyniri ile
  • Sandviç ekmeğinde isteğe göre beyaz peynir, kaşar peyniri, domates, salatalık ve yeşillik ile hazırlanır.
  • Kaşarlı, sucuklu, karışık ve kavurmalı olarak seçebilirsiniz. Yanında patates kızartması ketçap ve mayonez ile servis edilir.

Taş Fırından


  • Satırla kesilmiş etlerin kuşbaşı haline getirilmesiyle yapılan, özenle açılmış hamurun üzerine domates biber karışımı ile yerleştirilerek uzunluğu ve inceliği ile muhteşem görünüme sahip olarak özel tahtası ile servis edilir.
  • Kıyma, kuru soğan, domates, biber ile hazırlanan karışım özenle açılmış hamurun üzerine yerleştirilerek uzunluğu ve inceliği ile muhteşem görünüme sahip olarak özel tahtası ile servis edilir.
  • Soğan, biber, sarımsak ve domates ile
  • (Mevlana) Özenle hazırlanmış kıymanın içine domates, biber ve soğan üzerine rende kaşar konularak kenar hamuru az kapatılarak çıtır şekilde görünüme sahip olarak hazırlanıp özel tahtası ile servis edilir.
  • Fırında toprak kapta pişirilir. Garnitür olarak kuru soğan, domates ve patates ile toprak kabıyla servis edilir.
  • Soğan, patates, biber, sarımsak ve domates ile
  • Özel hazırlanan köfteler fırında toprak güveçte pişirilip garnitürleri ile servis edilir. İsteğe göre üzerine kaşar peyniri serpilir.
  • Patlıcan, soğan, biber, sarımsak ve domates ile
  • Yöresel olarak özel baharatlar ile hazırlanan karışımla taş fırında pişirilir ve özel tahtası üzerinde servis edilir. Acılı ve acısız olarak hazırlanabilir.
  • Kaşar ve tulum peynir ile hazırlanan karışım özenle açılmış hamurun üzerine yerleştirilerek uzunluğu ve inceliği ile muhteşem görünüme sahip olarak üzerine  tereyağı sürülerek özel tahtası ile servis edilir.
  • Domates, biber ve pilav ile
  • Kuşbaşı et ve Konyanın meşhur küflü peyniri ile hazırlanan karışım özenle açılmış hamurun üzerine yerleştirilerek uzunluğu ve inceliği ile muhteşem görünüme sahip olarak özel tahtası ile servis edilir.
  • Sade kıyma ve kekik ile hazırlanan karışım özenle açılmış hamurun üzerine yerleştirilerek uzunluğu ve inceliği ile muhteşem görünüme sahip olarak özel tahtası ile servis edilir.

EFSANE MENÜ


  • Özel sos ile marine edilmiş julyen kesilmiş tavuk eti, chili biberli, kekikli, köri baharatlı, soya soslu ve kremalı olarak tercih edebilirsiniz. Yanında Salata ve Patates kızartması ve Makarna seçebilirsiniz.

Dünya'dan Seçmeler


  • Salata ve Patates kızartması ile
  • Salsa sos, yoğurt sos ve acı tatlı sos ile
  • Fajita dünyaca ünlü bir Meksika yemeğidir. Meksika usulüne uygun olarak hazırlanır. tıklayınız
  • Özel pizza hamuru üzerine nefis pizza sosu,  sizin seçtiğiniz pizza malzemelerinden isteğinize göre hazırlanıp özel tahtasında servis edilir. Büyük ve Küçük boy olarak seçilir.
  • Penne, spaghetti, taggitellie, fettuccine ve farfella makarna çeşitleri ile Arrabbiatta, bolognese, alfredo ve napolitan soslarını tercih ediniz.
  • Şnitzel tavada hazırlanır yanında soğan halkası ve mevsim salata ile servis edilir.
  • Salsa sos, acı tatlı sos ve yoğurt sos ile
  • Özel sos ile marine edilmiş dana eti, soğan, domates ve biber ile saç tavasında hazırlanır. Garnitürleri ile saç tavası ile servis edilir.
  • Salata malzemeleri, Baharatlı Küp Kıtır Ekmek (Crouton–Kruton) ve kızarmış julyen tavuk ile hazırlanır mayonez, hardal ve zeytinyağı sos ile servis edilir. 20 Dk.
  • Ton balığı ve salata malzemeleri ile hazırlanır limon sos ile servis edilir.

Kahvaltı


  • En az iki kişilik kahvaltı servis edilir. Kahvaltılıklardan; beyaz peynir, tulum peyniri, kaşar peyniri, Kaymak, haşlanmış yumurta, tereyağlı sahanda yumurta veya omlet, Sahanda Sucuk veya sosis, siyah zeytin, yeşil zeytin, tereyağı, tahin, reçel çeşitleri, bal, Söğüş Tabağı olarak sınırsız çay ile servis edilir. Serpme kahvaltımız en az iki kişilik olarak hazırlanır.  Rezervasyonlu olarak İsteğinize özel yemekler hazırlanır. Gruplar için özel fiyat alabilirsiniz.
  • Kahvaltılıklardan; beyaz peynir, kaşar peyniri, haşlanmış yumurta, siyah zeytin, yeşil zeytin, tereyağı, tahin, reçel, bal, domates ve salatalık olarak tabakta yanında çay ile servis edilir.
  • Sade, kıymalı, sucuklu, kavurmalı ve kıymalı/sucuklu olarak seçebilirsiniz.
  • Sade, sucuklu, sosisli ve sebzeli olarak seçebilirsiniz.  
  • Dana etli sucuktan tereyağlı olarak sahanda hazırlanıp servis edilir.
  • Yumurta tereyağlı olarak sahanda hazırlanıp servis edilir.

Genç Menü


  • Etliekmek ve 1 Kola
  • Tavuk tava, Makarna, salata ve içecek ile
  • 2 adet lahmacun, 1 ayran, maydanoz ve limon ile
  • Köfte, makarna, Şopska salata, Lutenitsa sos ile
  • Tavuk tava, salata, makarna, bonfrit ile

Soğuk İçecekler


  • Hazır pet ayran ve el yapımı bardakta ayran olarak servis edilir.
  • Taze sıkılmış portakal suyu, curacao, sprite vd. ile hazırlanan soğuk kokteyl.
  • Cola, Limon suyu, ice tea vd. ile soğuk verilir.
  • Gazlı meşrubat çeşitleri, meyve suyu, diyet içecekler, gazoz vb. gibi tüm meşrubatlar.
  • Taze nane, dilim limon, sprite, soda, esmer şeker vd. ile soğuk servis edilir.
  • Acılı ve acısız olarak.
  • Sade ve meyveli soda çeşitleri

Sıcak İçecekler


  • Ihlamur, Papatya, Kuşburnu, Kış Çayı, Nane Limon, Rezene, Ada Çayı, Yeşil Çay vb.

Tatlı - Pasta


  • Hakiki Kahramanmaraş dondurması sade ve meyveli çeşitleri ile
  • Her gün dönüşümlü olarak hamur işi, sütlü ve meyveli olarak hazırlanan tatlı çeşitleridir.
  • Antep fıstıklı ve kaymaklı Gaziantep yöresel katmeri.

Soğuklar


  • Çoban salata, mevsim salata, roka salata, lahana salata vb. Klasik Türk salatalarından hazırlanır ve salata sosları ile servis edilir.
  • Yöresel soğuk olarak servise edilen ön yemek ve ikramlıklar; ezme, muhammara, humus, patlıcan salat, haydari, turşu çeşitleri, abagannuş, mütebbel, kısır, mercimekli köfte ve tarator çeşitleri vb. gibi yemekler. Her gün dönüşümlü olarak servis edilir.
  • Süzme yoğurt, Kaymaklı yoğurt ve cacık olarak isteğe göre servis edilir.

Ev Yemekleri


  • Her gün değişen klasik Türk çorbalarından oluşur. Mercimek, Ezogelin, Yayla, Köylü, Kremalı Sebze, Kremalı domates, Şehriye vb. gibi. Günün ev yemekleri menüsünde o günün satışa hazır olan çorbası yazılır.
  • Kırmızı et ile her gün dönüşümlü olarak hazırlanan; İzmir köfte, salçalı köfte, hasanpaşa köfte, sebzeli köfte, karnıyarık, abant kebabı, patlıcan kebabı, saksı kebabı, mezon köfte, orman kebabı, çiftlik kebabı, hünkar beğendi, etli dolma ve sarma çeşitleri, Etli nohut, etli kuru, etli mantı, sultan kebabı vb. gibi tereyağlı ev yemekleridir.
  • Konya yöresinin ayşe fasulyesi cinsinden tereyağı ile yapılır.
  • Pilav sade, şehriyeli, mısırlı, sebzeli çeşitleri ile her gün dönüşümlü olarak tereyağı ile her gün hazırlanır. Pirinç pilavı her gün diğer çeşitlerden; bulgur pilavı, meyane pilavı ve makarna çeşitleri dönüşümlü olarak hazırlanıp o günün ev yemekleri listesinde yayınlanır.
  • Tavuk eti ile her gün dönüşümlü olarak hazırlanan; Piliç sote, soya soslu piliç sote, köri soslu piliç sote, soslu fırın but, fırın baget, sebzeli fırın baget, ballı tavuk, susamlı tavuk, piliç güveç, piliç tandır, piliç kebabı, piliç rosto köfte, fırında piliç şiş, vb. gibi tereyağlı ev yemekleridir.
  • Sebze ile her gün dönüşümlü olarak hazırlanan; ıspanak, imam bayıldı, kuru fasulye, kabak yemeği, patlıcan yemeği, taze fasulye, karışık kızartmalar, zy enginar, zy dolam ve sarma, zy kereviz, pırasa, zy karnabahar, zy brokoli, zy bamya vb. gibi zeytin yağlı veya tereyağlı ev yemekleridir.

Yemek Seçmeli Tabldot Menü


  • Üç çeşit yemek seçimi yapılır. 1. Grup: Kırmızı Et Ana yemek  **  2. Grup: Pilav-Makarna-Erişte  **  3. Grup: Çorba, Salata-Yoğurt  **  Tabldot menü oluşumunda her gruptan 1 yemek seçimi yapılır. İstek üzerine 3 gruptan tercih sayısı tabldot yemek sayısını aşmayacak şekilde artırılabilir. Ana Yemek Kırmızı et yemekleri için bu fiyat uygulanır.
  • Üç çeşit yemek seçimi yapılır. 1. Grup: Tavuk veya Sebze Ana yemek  **  2. Grup: Pilav-Makarna-Erişte  **  3. Grup: Çorba, Salata-Yoğurt  **  Tabldot menü oluşumunda her gruptan 1 yemek seçimi yapılır. İstek üzerine 3 gruptan tercih sayısı tabldot yemek sayısını aşmayacak şekilde artırılabilir. Ana Yemek Sebze veya bakliyat yemekleri için bu fiyat uygulanır.

Günün ev yemekleri listesi için Menüde "Günlük Ev Yemeklerine" bakınız. Kapat