Adres

İhsaniye Mh. Kazaruni Sk. No:5/A SELÇUKLU/KONYA

GET IN TOUCH

GET IN TOUCH

İletişim
0 332 352 11 22

GET IN TOUCH

GET IN TOUCH

ÇALIŞMA SAATLERİ:
09:30 - 23:00

GET IN TOUCH

GET IN TOUCH

mobile logo

Yemek Eviniz

Tereyağlı Çorbalar, ev yemekleri, Dünya mutfaklarından seçmeler, tatlı, salata, börek, zeytinyağlılar ile alakart menü,tabldot menü, ve paket servisi ile hizmetinizdeyiz.
Daha Fazla Bilgi


İş Yeri Çalışanlarınız İçin

İş yeri çalışanlarınız için her gün hazırlanan yemeklerden seçim yaparak oluşturacakları 3 veya 4 çeşit yemek ile tabldot usulü size özel fiyatlardan yararlanabilirsiniz.
Daha Fazla Bilgi


Taşımalı Yemek Dağıtım Hizmeti

İş yerlerinize tabldot menü seçeneği ile taşımalı toplu yemek dağıtım "Catering" hizmeti verilir.
Tereyağı ile özel hazırlanmış ev yemeklerini iş yerinize özel muhafazalı kaplar ile taşımalı olarak tercih edebilirsiniz. Özel grup yemekleriniz için toplu yemek hizmeti alabilirsiniz.
Bir Teklif Alın


YEMEK EVİNİZ EV YEMEKLERİ


  • Ezogelin Çorbası, Mercimek Çorbası, Kuru Fasulye, Karnabahar Kızartma, Piliç Sultan Kebap, Piliç Baget, Topalak, Hasanpaşa Köfte, Pirinç Pilavı, Bulgur Pilavı, Laz Böreği Tatlısı, Salata, Yoğurt, Cacık Su Ve Çay İkram

Fırın Yemekleri


  • 13.00
    Satırla kesilmiş etlerin kuşbaşı haline getirilmesiyle yapılan, özenle açılmış hamurun üzerine domates biber karışımı ile yerleştirilerek uzunluğu ve inceliği ile muhteşem görünüme sahip olarak özel tahtası ile servis edilir.
  • 10.00
    Kıyma, kuru soğan, domates, biber ile hazırlanan karışım özenle açılmış hamurun üzerine yerleştirilerek uzunluğu ve inceliği ile muhteşem görünüme sahip olarak özel tahtası ile servis edilir.
  • 10.00
    fırında but kebap ile pilav, domates ve patates kızartması servis edilir.
  • 11.00
    Özenle hazırlanmış kıymanın içine domates, biber ve soğan üzerine rende kaşar konularak kenar hamuru az kapatılarak çıtır şekilde görünüme sahip olarak hazırlanıp özel tahtası ile servis edilir.
  • 15.00
    Fırında toprak kapta pişirilir. Garnitür olarak kuru soğan, domates ve patates ile toprak kabıyla servis edilir.
  • 16.00
    Kuşbaşı kırmızı et, soğan, biber, sarımsak ve domates baharatlar ile hazırlanır ve fırında toprak güveçte pişirilir ve güveçte servis edilir.
  • 13.00
    Özel hazırlanan köfteler fırında toprak güveçte pişirilip garnitürleri ile servis edilir. İsteğe göre üzerine kaşar peyniri serpilir.
  • 10.00
    Kuşbaşı piliç eti, soğan, biber, sarımsak ve domates baharatlar ile hazırlanır ve fırında toprak güveçte pişirilir ve güveçte servis edilir.
  • 5.00
    Yöresel olarak özel baharatlar ile hazırlanan karışımla taş fırında pişirilir ve özel tahtası üzerinde servis edilir. Acılı ve acısız olarak hazırlanabilir.
  • 11.00
    Kaşar ve tulum peynir ile hazırlanan karışım özenle açılmış hamurun üzerine yerleştirilerek uzunluğu ve inceliği ile muhteşem görünüme sahip olarak üzerine  tereyağı sürülerek özel tahtası ile servis edilir.
  • 15.00
    Kuşbaşı et ve kaşar peyniri ile hazırlanan karışım özenle açılmış hamurun üzerine yerleştirilerek uzunluğu ve inceliği ile muhteşem görünüme sahip olarak özel tahtası ile servis edilir.
  • 12.00
    Sade kıyma ve kekik ile hazırlanan karışım özenle açılmış hamurun üzerine yerleştirilerek uzunluğu ve inceliği ile muhteşem görünüme sahip olarak özel tahtası ile servis edilir.

Atıştırmalık


  • 6.00
  • 4.00
  • 10.00
  • 6.00
  • 8.00
  • 6.00
  • 4.00
  • 9.00
  • 7.00
  • 10.00
  • 4.00

İtalyan Makarna


  • 10.00
    İtalyan penne makarnası (Kısa düz geniş makarna) ve Arrabbiatta (Arabiatta) sosu ile İtalyan usulü hazırlanır.
  • 10.00
    İtalyan Spaghetti (İnce uzun çubuk makarna) ve Bolognese (Bolonez)  sos ile İtalyan usulü hazırlanır.
  • 10.00
    İtalyan Tagliatelle (Uzun, düz makarna) ve Carbonara sosu ile İtalyan usulü hazırlanır.
  • 10.00
    İtalyan Fettuccine (Geniş enli çubuk makarna) ve Alfredo sosu ile İtalyan usulü hazırlanır.
  • 10.00
    İtalyan Spaghetti (İnce uzun çubuk makarna) ve napolitan sosu ile İtalyan usulü hazırlanır.
  • 10.00
    İtalyan Farfalle (Kelebek veya kurdele şeklinde makarna) ve Pesto sosu ile İtalyan usulü hazırlanır.
  • 10.00
    Kaşar peyniri, sarımsak, maydanoz, kurutulmuş ekmek kırıntıları ve İtalyan sos ile

Pizza


  • 12.00
    Özel hamuru üzerine nefis pizza sosu,  mozzarella peyniri, dilimlenmiş sucuk, salam ve sosis, taze dilimlenmiş kırmızı ve yeşil biber ile hazırlanıp özel tahtasında servis edilir.
  • 12.00
    Özel pizza hamuru üzerine nefis pizza sosu,  sizin seçtiğiniz pizza malzemelerinden isteğinize göre hazırlanıp özel tahtasında servis edilir
  • 12.00
    Özel hamuru üzerine nefis pizza sosu,  mozzarella peyniri, zeytin, taze mantar, mısır, domates, dilimlenmiş sucuk ve sosis, taze dilimlenmiş kırmızı ve yeşil biber ile hazırlanıp özel tahtasında servis edilir.
  • 12.00
    Özel hamuru üzerine nefis pizza sosu, rendelenmiş mozzarella peyniri, kuşbaşı tavuk göğüs eti, yeşil kokteyl zeytin, tane mısır, mantar ve acı sos ile hazırlanıp özel tahtasında servis edilir.
  • 12.00
    Özel hamuru üzerine nefis pizza sosu, mozzarella peyniri, taze dilimlenmiş kırmızı ve yeşil biber, taze doğranmış mantar ve domates, mısır, zeytin, beyaz küp peynir ve kekik ile hazırlanıp özel tahtasında servis edilir.

Tava Yemekleri


  • 18.00
    Fajita dünyaca ünlü bir Meksika yemeğidir. Meksika usulüne uygun olarak marine edilmiş kırmızı et ile hazırlanır.
  • 15.00
    Fajita dünyaca ünlü bir Meksika yemeğidir. Meksika usulüne uygun olarak hazırlanır. tıklayınız
  • 17.00
    Göl levreği fileto olarak temizlenir özel sos ile marine edilir. özel hazırlanan sosu ile tavada hazırlanır. Yanında tartar sos ve garnitürleri ile servis edilir. Bilgi: Bu yöntem İngiliz mutfağında fileto balıklar "Fish and Chips" ismiyle bilinir. Türkiye'de ise Isparta'nın Eğirdir ilçesinde göl levreği fileto Eğirdir usulü olarak bilinir. tıklayınız
  • 13.00
    Özel sos ile marine edilmiş julyen kesilmiş tavuk eti ve diğer malzemeler tavada hazırlanır ve garnitürleri ile servis edilir.
  • 18.00
    Özel sos ile marine edilmiş dana eti, soğan, domates ve biber ile saç tavasında hazırlanır. Garnitürleri ile saç tavası ile servis edilir.
  • 25.00
    Özel sos ile marine edilmiş kırmızı et diğer malzemeler tavada hazırlanır ve garnitürleri ile servis edilir.
  • 14.00
    Özel sos ile marine edilmiş julyen kesilmiş tavuk eti, krema ve diğer malzemeler tavada hazırlanır ve garnitürleri ile servis edilir. Özel İsteğinize göre kremalı olarak hazırlanabilir. 20 Dk.
  • 13.00
    Özel sos ile marine edilip julyen kesilmiş etler ile diğer malzemeler ile tavada hazırlanır. Tortilla (lavaş) ekmeğinin içerisine dürüm yapılıp garnitürleri ile servis edilir. 20 Dk.
  • 10.00
    Özel sos ile marine edilmiş julyen kesilmiş tavuk etleri ile diğer malzemeler ile tavada hazırlanır. Tortilla (lavaş) ekmeğinin içerisine dürüm yapılıp garnitürleri ile servis edilir.

Nargile


  • 15.00
  • 16.00
  • 18.00
  • 18.00

Tatlı - Pasta


  • 7.00
  • 5.00
    Her gün dönüşümlü olarak hamur işi, sütlü ve meyveli olarak hazırlanan tatlı çeşitleridir.
  • 10.00
    Antep fıstıklı ve kaymaklı Gaziantep yöresel katmeri.
  • 7.00
  • 7.00
  • 7.00
  • 7.00
  • 9.00
  • 6.00
    Meyveli, çikolatalı, frambuazlı vb. gibi hazırlanmış olan taze pastalar servis edilir.
  • 7.00
  • 7.00

Salatalar Soğuklar


  • 3.00
    Çoban salata, mevsim salata, roka salata, lahana salata vb. Klasik Türk salatalarından hazırlanır ve salata sosları ile servis edilir.
  • 10.00
    Salata malzemeleri ve kızarmış julyen tavuk ile hazırlanır balzamik sos ile servis edilir.
  • 10.00
    Salata malzemeleri, Baharatlı Küp Kıtır Ekmek (Crouton–Kruton) ve kızarmış julyen tavuk ile hazırlanır mayonez, hardal ve zeytinyağı sos ile servis edilir. 20 Dk.
  • 4.50
    Yöresel soğuk olarak servise edilen ön yemek ve ikramlıklar; ezme, muhammara, humus, patlıcan salat, haydari, turşu çeşitleri, abagannuş, Mütebbel, kısır, mercimekli köfte ve tarator çeşitleri vb. gibi yemekler. her gün dönüşümlü olarak servis edilir.
  • 12.00
    Ton balığı ve salata malzemeleri ile hazırlanır limon sos ile servis edilir.
  • 3.00
    Süzme yoğurt, Kaymaklı yoğurt ve cacık olarak isteğe göre servis edilir.

Kahvaltı


  • 18.00
    En az iki kişilik kahvaltı verilir. Kahvaltılıklardan; beyaz peynir, tulum peyniri, kaşar peyniri, Kaymak, haşlanmış yumurta, tereyağlı sahanda yumurta veya omlet, Sahanda Sucuk veya sosis, siyah zeytin, yeşil zeytin, tereyağı, tahin, reçel çeşitleri, bal, Söğüş Tabağı olarak sınırsız çay ile servis edilir. Serpme kahvaltımız en az iki kişilik olarak hazırlanır. Fiyatımız tek kişiliktir. Rezervasyonlu olarak İsteğinize özel yemekler hazırlanır. Gruplar için özel fiyat alabilirsiniz.
  • 9.00
    Kahvaltılıklardan; beyaz peynir, kaşar peyniri, haşlanmış yumurta, siyah zeytin, yeşil zeytin, tereyağı, tahin, reçel, bal, domates ve salatalık olarak tabakta yanında çay ile servis edilir.
  • 8.00
  • 7.00
    Menemen iki yumurta ve diğer malzemeler ile tereyağlı olarak bir kişilik hazırlanıp servis edilir.
  • 5,00
    Omlet klasik olarak sade hazırlandığı gibi isteğinize göre içine katılan malzemeler ile; domates, patates, kaşar, mantar, peynir, sebze, sosis, süt, sucuk ve soğan vb hazırlanabilir.
  • 9.00
    Dana etli sucuktan tereyağlı olarak sahanda hazırlanıp servis edilir.
  • 6.00
    Yumurta tereyağlı olarak sahanda hazırlanıp servis edilir.
  • 8.00
  • 7.00
  • 8.00
  • 8.00

Sıcak İçecekler


  • 4.00
  • 4.00
    Ihlamur, Papatya, Kuşburnu, Kış Çayı, Nane Limon, Rezene, Ada Çayı, Yeşil Çay vb.
  • 4.00
  • 1.00
  • 5.00
  • 5.00
  • 7.00
  • 8.00
  • 8.00
  • 8.00
  • 5.00
  • 6.00
  • 7.00
  • 3.00

Soğuk İçecekler


  • 2.00
  • 12.00
    Taze sıkılmış portakal suyu, curacao, sprite vd. ile hazırlanan soğuk kokteyl.
  • 12.00
    Cola, Limon suyu, ice tea vd. ile soğuk verilir.
  • 18.00
  • 5.00
    Gazlı meşrubat çeşitleri, meyve suyu, diyet içecekler, gazoz vb. gibi tüm meşrubatlar.
  • 10.00
  • 15.00
    Taze nane, dilim limon, sprite, soda, esmer şeker vd. ile soğuk servis edilir.
  • 2.00
    Acılı ve acısız olarak.
  • 2.00
    Sade ve meyveli soda çeşitleri
  • 2.00
  • 3.00
  • 8.00
  • 13.00
    Portakal suyu, ananas suyu, üzüm suyu, limon suyu, granadine, vd. ile servis edilir.

Çorbalar


  • 5,00
    Her gün değişen klasik Türk çorbalarından oluşur. Ezogelin, Yayla, Köylü, Kremalı Sebze, Kremalı domates, Şehriye vb. gibi. Günün ev yemekleri menüsünde o günün satışa hazır olan çorbası yazılır.
  • 5,00
    Her gün kırmızı mercimekten tereyağ ile süzme mercimek çorbası olarak hazırlanır.

Ev Yemekleri


  • 9.00
    Kırmızı et ile her gün dönüşümlü olarak hazırlanan; İzmir köfte, salçalı köfte, hasanpaşa köfte, sebzeli köfte, karnıyarık, abant kebabı, patlıcan kebabı, saksı kebabı, mezon köfte, orman kebabı, çiftlik kebabı, hünkar beğendi, etli dolma ve sarma çeşitleri, Etli nohut, etli kuru, etli mantı, sultan kebabı vb. gibi tereyağlı ev yemekleridir.
  • 6.00
    Konya yöresinin ayşe fasulyesi cinsinden tereyağı ile yapılır.
  • 3.00
    Pilav sade, şehriyeli, mısırlı, sebzeli çeşitleri ile her gün dönüşümlü olarak tereyağı ile her gün hazırlanır. Pirinç pilavı her gün diğer çeşitlerden; bulgur pilavı, meyane pilavı ve makarna çeşitleri dönüşümlü olarak hazırlanıp o günün ev yemekleri listesinde yayınlanır.
  • 6.00
    Sebze ile her gün dönüşümlü olarak hazırlanan; ıspanak, imam bayıldı, kuru fasulye, kabak yemeği, patlıcan yemeği, taze fasulye, karışık kızartmalar, zy enginar, zy dolam ve sarma, zy kereviz, pırasa, zy karnabahar, zy brokoli, zy bamya vb. gibi zeytin yağlı veya tereyağlı ev yemekleridir.
  • 14.00
    Üç çeşit yemek seçimi yapılır. 1. Grup: Ana yemek  **  2. Grup: Pilav-Makarna-Erişte  **  3. Grup: Çorba, Salata-Yoğurt-Cacık  **  Tabldot menü oluşumunda her gruptan 1 yemek seçimi yapılır. İstek üzerine 3 gruptan tercih sayısı tabldot yemek sayısını aşmayacak şekilde artırılabilir. Ana Yemek Kırmızı et yemekleri için bu fiyat uygulanır.
  • 16,00
    Dört çeşit yemek seçimi yapılır. 1. Grup: Ana yemek  **  2. Grup: Pilav-Makarna-Erişte  **  3. Grup: Çorba-Tatlı-Meyve  **  4. Grup: Salata-Yoğurt-Cacık  **  Tabldot menü oluşumunda her gruptan 1 yemek seçimi yapılır. İstek üzerine 3 ve 4 gruptan tercih sayısı tabldot yemek sayısını aşmayacak şekilde artırılabilir. Ana Yemek Kırmızı et yemeği için bu fiyat uygulanır.
  • 10.00
    Üç çeşit yemek seçimi yapılır. 1. Grup: Ana yemek  **  2. Grup: Pilav-Makarna-Erişte  **  3. Grup: Çorba, Salata-Yoğurt-Cacık  **  Tabldot menü oluşumunda her gruptan 1 yemek seçimi yapılır. İstek üzerine 3 gruptan tercih sayısı tabldot yemek sayısını aşmayacak şekilde artırılabilir. Ana Yemek Sebze veya bakliyat yemekleri için bu fiyat uygulanır.
  • 12,00
    Dört çeşit yemek seçimi yapılır. 1. Grup: Ana yemek  **  2. Grup: Pilav-Makarna-Erişte  **  3. Grup: Çorba-Tatlı-Meyve  **  4. Grup: Salata-Yoğurt-Cacık  **  Tabldot menü oluşumunda her gruptan 1 yemek seçimi yapılır. İstek üzerine 3 ve 4 gruptan tercih sayısı tabldot yemek sayısını aşmayacak şekilde artırılabilir. Ana Yemek Sebze veya bakliyat yemekleri için bu fiyat uygulanır.
  • 12.00
    Üç çeşit yemek seçimi yapılır. 1. Grup: Ana yemek  **  2. Grup: Pilav-Makarna-Erişte  **  3. Grup: Çorba, Salata-Yoğurt-Cacık  **  Tabldot menü oluşumunda her gruptan 1 yemek seçimi yapılır. İstek üzerine 3 gruptan tercih sayısı tabldot yemek sayısını aşmayacak şekilde artırılabilir. Ana Yemek tavuk etli yemekler için bu fiyat uygulanır.
  • 14,00
    Dört çeşit yemek seçimi yapılır. 1. Grup: Ana yemek  **  2. Grup: Pilav-Makarna-Erişte  **  3. Grup: Çorba-Tatlı-Meyve  **  4. Grup: Salata-Yoğurt-Cacık  **  Tabldot menü oluşumunda her gruptan 1 yemek seçimi yapılır. İstek üzerine 3 ve 4 gruptan tercih sayısı tabldot yemek sayısını aşmayacak şekilde artırılabilir. Ana Yemek Tavuk et yemeği için bu fiyat uygulanır.
  • 7.00
    Tavuk eti ile her gün dönüşümlü olarak hazırlanan; Piliç sote, soya soslu piliç sote, köri soslu piliç sote, soslu fırın but, fırın baget, sebzeli fırın baget, ballı tavuk, susamlı tavuk, piliç güveç, piliç tandır, piliç kebabı, piliç rosto köfte, fırında piliç şiş, vb. gibi tereyağlı ev yemekleridir.

Öğrenciler, Bankacılar, Memurlar vb. Çalışanlara Özel İndirim... Kapat

23 OCAK SALI EV YEMEKLERİ LİSTESİ

Ezogelin Çorbası, Mercimek Çorbası, Kuru Fasulye, Karnabahar Kızartma, Piliç Sultan Kebap, Piliç Baget, Topalak, Hasanpaşa Köfte, Pirinç Pilavı, Bulgur Pilavı, Laz Böreği Tatlısı, Salata, Yoğurt, Cacık Su Ve Çay İkram

İndirim ve Kampanyalardan Haber Almak İçin...

E-postanız paylaşılmaz!